Bingo Spelen

Online Bingo Spelen

Iedereen kent het bingospel wel. De balletjes die uit de draaibak rollen en mensen die op hun de kaart de nummers doorstrepen die worden omgeroepen. Bingo spelen is een bekend fenomeen voor een ieder. Bingo spelen vinden vele dan ook een spel dat vooral door senioren gespeeld wordt. In de theorie is het echter anders en vinden andere leeftijdscategorieen het ook leuk om bingo te spelen. Tegenwoordig heb je ook een online variant van bingo spelen. Heel toepasselijk heet dit dan ook online of internet bingo. Je kunt het thuis vanuit je luie stoel spelen en je speelt meestal voor geldprijzen. Van alle gemakken voorzien zullen we maar zeggen!

Bingo kaarten

Spelers kopen bingo kaarten met 5 rijen en 5 lijnen met getallen. Je zou denken dat deze bingokaarten 25 nummers bevatten. Dit is echter onjuist, want de bingo kaarten hebben 24 nummers erop en een leeg vlakje, precies in het midden van het vierkant. Boven de getallen staat bingo en voor iedere letter is een rij van 5 getallen uitgetrokken. Onder elke letter zullen de getallen willekeurig verdeelt zijn. Onder de B komen getallen tussen de 1-15. Onder de I zijn dit de getallen 16-30. Onder de N vallen de getallen 31-45. Onder de G zitten de getallen 46-60, en als laatste hebben we de O nog, hieronder vallen de getallen 61-75. Zoals je dus ziet zijn er in totaal 75 getallen in het spel. Er zitten dan ook 75 ballen in de bak. Bingo kan gemaakt worden wanneer je een verticale, horizontale, of diagonale rij vol hebt gemaakt. Maar ook wanneer je de hele kaart vol hebt.

Bingo Bonus

Bingo spelen is ook vrij simpel. Er komen geen moeilijke of ingewikkelde dingen aan te pas. Online gratis bingo spelen werkt dan ook hetzelfde als gewoon normaal bingo spelen, het enige verschil is dat je moet bijhouden welke nummers er zijn geweest, dat doe je dus door de nummers op je kaart steeds aan de klikken. Voordat je kan beginnen met spelen moet je je natuurlijk wel aanmelden bij een aanbieder van het online bingo spelen. Hier kan je een vaste scherm en chatnaam verzinnen, die je zelf leuk vind. Heb je dit gedaan, dan ben je bijna klaar om bingo te gaan spelen. Je moet alleen nog geld op je rekening storten. Het verkrijgen van een schermnaam heeft als voordeel dat je tegoeden op je rekening kunt laten staan er direct weer verder kan spelen met de overgebleven tegoeden. Ga je je aanmelden bij een aanbieder van het bingo spelen? Let dan ook op eventuele aanmeldings bonussen die ze aanbieden. Sommige aanbieders bieden een eerste stortingsbonus van 100% aan, waar andere aanbieders dit niet doen. Ben je helemaal klaar en heb je je kaarten gekocht? Dan ben je helemaal klaar om te gaan beginnen met bingo spelen!

Chat Bingo

Je hebt tegenwoordig ook al aanbieders van chat bingo, hierbij kun je online met andere tegenstanders praten. Het leuke hieraan is dat je buiten het bingo spelen om ook nog kunt chatten. Er is altijd wel iemand aan het bingo spelen, elk uur van de dag, de hele week door. Win je een prijs? Dan kun je dit direct terug zien in het chatscherm. Sommige aanbieders van het bingo spelen hebben een extra toevoeging voor het spel. De zogenaamde bingo jackpot. Om een bepaald aantal rondes zal er worden gespeeld om deze jackpot. De jackpot zal oplopen aan de hand van de hoeveelheid spelers en de hoeveelheid kaarten die op dat moment in het bingospel zijn. Deze jackpot kan dan ook gewoon gewonnen worden bovenop de normale pot.

Bingo Historie

Bingo spelen wordt al meer dan 5 eeuwen lang gedaan en komt van oorsprong uit Zuid-Europa. Bingo spelen is afgeleid van de Italiaanse loterij. Deze loterij wordt overigens nog steeds elke zaterdag gespeeld in Italie. Van Italie breidde het spel zich uit naar Frankrijk waar men het ”Le Lotto” noemde. Het spel werd daar echter alleen onder de goed bedeelde Fransen gespeeld. Wanneer het spel Noord Amerika bereikte, werd het bekend als ”beano”. Dit kwam doordat men vroeger met bonen de nummers van de kaarten afdekte. Beano was dan ook een andere naam voor bonen. Tegenwoordig is het spel bij bijna iedereen over de hele wereld wel bekend. Iedereen zal het dan ook vast en zeker wel een keer gespeeld hebben.

Bingo Aanbieders

Online bingo heeft dan ook vele aanbieders van het spel. Zoek daarom een aanbieder uit die het spel in je eigen taal aanbiedt. Dit biedt meer gemak voor jou en voor de aanbieder zelf. Bij de meeste aanbieders kan je het spel eerst oefenen voordat je met het echte werk begint. Bingo spelen op deze manier is vaak fijn voor de speler zelf. Niets is echter verplicht. Het is echter wel raadzaam omdat je via deze weg handig kennis kunt maken met de spelregels van bingo. Wil je wel beginnen met het spelen voor echt geld, maar niet meteen voor gigantische bedragen? Dat kan, je hebt aanbieders die kaarten aanbieden voor $1, €1 etc. Er zijn zelfs aanbieders die kaarten voor minder aanbieden. Bij het bingospel zijn de spanning en sensatie net zo hoog, maar wel voor een kleiner bedrag.

Gratis Bingo

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eens gratis bingo te gaan spelen, helaas kan je dan geen geld winnen maar het blijft wel gezellig met je medespelers aan tafel. Bingo spelen gratis doe je bijvoorbeeld bij Bingo, volg de onderstaande link en ga lekker een potje gratis bingo spelen.

Comments are closed.

TOP